En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya aile sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; mutabık korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız sinein binanızın yangın korumasının liyakatsiz evetğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı, acil durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beşer yaşamını asıl düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun kötüın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış üzere faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Montaj esnasında Yangın Merdiveni Kapısı geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page